Sunday 4 May 2014

Kod gospodje Olivere u posjeti


Moj hobi mi donosi toliko radosti i zanimljivih dogadjaja.
Od kad je knjiga izasla putujem puno ,srecem divne ljude
 i radim sa onim sto stvarno volim (volim i apoteku )
fotografisem divne ljude i njihove domove.
U Beloj Crkvi sam srela gospodju Oliveru ,pricale smo o 
njenom radu sa decoubage i ljubavi prema starom namjestaju .
Gospodja Olivera je Beogradjanka koja je mir nasla u "vikendici"
u Beloj Crkvi gdje je sa velikom ljubavlju uredila jednu staru kucu.

Gospodja Olivera pljeni veselim duhom orginalnim cipelama i stilom.
Pricale smo o knjizi i njenim radovima i idejama.Namjestaj kod gospodje Olivere je "otet" od zaborava i preuredjen.Istancan smisao da uskladi staro sa novim, rucni rad sa kupljenim stvarima i zadovoljstvo kad se "okaci nesto svoje " su nam zajednicke tacke u zivotu. Mene licno odusevilo je to sto kod gospodje Olivere ima moderna crvena garnitura a na zidu uzglavlje sa starog kreveta i sve se to "gura" sa ikonama i ramovima po zidu ... a kljucevi tek ... ..okaceni tu i tamo, stvarno se igraju sa mastom ...

Kod gospodje Olivere cvijece je sastavni dio svakodnevnice i u vaznama se sepure margarete ,a sa zida nam se udvoravaju radovi vrijednih ruku. Divan dan i jedno divno poznanstvo ostace mi u sjecanju . Hvala na divnom prijemu.

 












Hvala Gospodji Oliveri i njenom muzu na susretu .
Gaga

3 comments:

  1. Još kao mala sam volela kada prodjem kraj neke kuće da pogledam dvorište,kuću..Ako je otvoren prozor kroz prozor.Mama me je opominjala da je to nepristojno a mene je uvek privlačilo da vidim kako žive ti ljudi,kako im je namešteno i nije mi bilo jasno šta je tu loše.Od malena sam volela da se družim sa bakama,da slušam njihove priče,razmenim recepte.ofarbam saksije u žuto(kad ih niko nije farbao) i sad shvatam da sam u stvari od malena bila "blogerka".Volim da vidim stvrane prostore i primenjenu kreativnost.Hvala i tebi i gdji Oliveri.Ključevi su mi favoriti.

    ReplyDelete

Hvala na komentarima